Izvestaj sa moto-trka Doha 2009.

Go down

Izvestaj sa moto-trka Doha 2009. Empty Izvestaj sa moto-trka Doha 2009.

Post by ::konstantin:: on 2009-11-25, 11:35

Sa zakašnjenjem Vam šaljem slike sa trke u Dohi, koja je kao što znate održana 14.11. Naime, naša reprezentacija se vratila u Srbiju već 16.11. ali zbog dosta obaveza oko izveštavanja novinara, medija i sumiranja rezultata sezone 2009, kao i svakodnevnih poslova u klubu, tek sam sada našao vremena da Vam se javim i naše ljude u Kataru izvestim o rezultatima trke i atmnosferi koja je vladala u našoj ekipi.
Naš tim "Serbian Racing Team" je osvojio 7 mesto u svojoj (superstock klasi) i 14 mesto u generalnom plasmanu od 21 ekipe..
Posle trke u Kataru, kojom je završeno takmičenje u Svetskom Šampionatu (disciplina Endurance), za 2009. godinu, naša ekipa je zauzela 9. mesto u Generalnom plasmanu ( deli 9 mesto sa Francuskom ekipom "Maccio racing") od 29 ekipa koje su osvojile bodove i ostvarile plasman, što je izvaredan uspeh za jedinu ekipu iz Jugoistočne Evrope koja je učestvovala na svih 5 trka.
O problemima oko dolaska u Katar i plavih pasoša sam Vam pisao, a problemi su se nastavili i po dolasku na stazu. Naime, naši vozači, Željko Staničić i Peter Polesso, ipak nisu uspeli da doputuju u Katar zbog poznatih problema, pa je naš tim angažovao Katarskog vozača, Mohsena Jaafera i tako je bio jedina ekipa koja je nastupila sa dva umesto tri vozača. Dragoslav Perišić, kapiten i menadžer naše ekipe, je gotovo sam odvozao čitave kvalifikacije i uspeo da se kvalifikuje za trku. Na samoj trci je pokazao izvarednu vožnju i uz pomoć Mohsana, uspeo da stigne do cilja i 7 pozicije u klasi Superstock.
Posle trke našem timu su čestitali mnogi menadžeri i članovi drugih ekipa, na upornosti, izdržljivosti i požrtvovanju.
Trku je gledalo i posetilo našu ekipu u boksu nekoliko naših ljudi, koji su im pružili veliku podršku.
Svima njima i Vama lično se zahvaljujem u ime reprezentacije Srbije, na podršci i pomoći koju ste nam pružili.
Nadamo se da ćemo iduće godine u Kataru nastupiti u punom sastavu, na još boljem motociklu, (za koga su već obezbedjena sredstva) i da će rezultat naše ekipe biti sigurno bolji.
Uz pozdrav Vama i svim našim ljudima koji posećuju forum QatarSerbs (a posebno onima koji žive u Kataru), želim Vam puno uspeha u radu i životu.


Izvestaj sa moto-trka Doha 2009. Slika_10

Izvestaj sa moto-trka Doha 2009. Slika_11

Izvestaj sa moto-trka Doha 2009. Slika_12

Izvestaj sa moto-trka Doha 2009. Slike_11
::konstantin::
::konstantin::
Admin
Admin


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum